100 miljoen voor techniek

6 juni 2018

De komende jaren komt er veel geld beschikbaar voor het stimuleren van techniekonderwijs in de regio. Al komend schooljaar ontvangen vmbo-scholen met de profielen BWI, PIE en M&T een bedrag per leerling om hun inventaris op orde te brengen, extra mensen aan te stellen of scholing te volgen. Vanaf 2020 kunnen samenwerkende scholen budget aanvragen. Met dat geld kunnen zij, samen met het mbo en het bedrijfsleven, hun plannen uitvoeren waarmee ze de kwaliteit van het techniekonderwijs in hun regio kunnen verhogen en het aanbod dekkend en toekomstbestendig kunnen maken.

Drie regionale informatiebijeenkomsten vmbo-techniek

OCW, Platform Bèta Techniek, DUS-I en SPV informeren u graag over de techniekgelden tijdens drie regionale bijeenkomsten. Deze worden gehouden op:

De bijeenkomsten beginnen om 14.30 met een inloop, 15.00 start van het plenaire gedeelte en dan vanaf 16.00/16.30 informatiemarkt, gelegenheid tot vragen en netwerkborrel tot 17.30. Tijdens alle bijeenkomsten zijn er deskundigen van OCW, DUS-I en SPV zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Meer weten?

Meer informatie over deze bijeenkomsten en de mogelijkheid om u daarvoor aan te melden vindt u op de website van Rijksoverheid.

<< Terug naar overzicht