Archief SE-bank

17 maart 2020

Materiaal schoolexamenbank beschikbaar

De schoolexamenbank vmbo is gestopt, maar gelukkig zijn alle ontwikkelde toetsitems en toetsen nog wel beschikbaar. Op twee manier kunt u dit materiaal benaderen:

  • Via het online archief van de schoolexamenbank. In het online archief staan theorietoetsen en praktijkopdrachten voor negen vmbo profielen.
    Via het online archief kunt u toetsen downloaden. De antwoordmodellen worden meegeleverd. U kunt toetsen niet meer digitaal aanpassen.
    Het online archief zal tot 2024 beschikbaar zijn.
  • Via Woots; een toetsplatform en toetsbibliotheek waarin onder andere de luistertoetsen voor de talen staan. De komende maanden importeert Woots de toetsitems die ontwikkeld zijn voor de schoolexamenbank. Zodra de toetsen beschikbaar zijn kunnen docenten deze gratis gebruiken. In Woots kunnen toetsen ook aangepast worden en Woots beschikt over meer functionaliteiten, maar voor het gebruik daarvan moet een licentie afgesloten worden.

De ontwikkelingen rond de schoolexamenbank hebben geen betrekking op Groen. Voor het profiel Groen is en blijft de Groene norm beschikbaar.

<< Terug naar overzicht