Geef uw mening over het CSPE

7 mei 2018

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar een CSPE enquête gehouden. In deze enquête kunt u uw mening geven over de profiel CSPE’s 2018. Wilt u uw mening mee laten tellen bij het vaststellen van de normering, dan moet u de enquête uiterlijk 29 mei invullen.

De opbrengst van de enquête wordt ingebracht in de  normeringsbijeenkomsten en bespreekt CvTE met een afvaardiging van de platforms. De resultaten van de bespreking zijn in principe input voor de ontwikkeling van de profielvak-CSPE’s vanaf 2019.  Ze kunnen ook leiden tot bijstellingen van de syllabi vanaf 2021. Door het invullen van de CSPE-enquête draagt u bij aan beide. Daarom vragen wij u om deze enquête zorgvuldig in te vullen. Wij danken u daarvoor bij voorbaat.

De CSPE-enquête staat online tot 15 juni.

U hoeft niet te wachten met het invullen van de enquête tot al uw leerlingen examen hebben gedaan, u kunt de enquête ook invullen als een deel van uw leerlingen klaar is met het examen. Uiteraard stellen we het erg op prijs als u uw collega’s informeert over de enquête en hen vraagt deze in te vullen. We wensen u en uw examenkandidaten heel veel succes.

<< Terug naar overzicht