Lancering Schoolexamenbank

3 juli 2017

Op 12 juni is de Schoolexamenbank vmbo gelanceerd tijdens het ‘Examenfestival vmbo’. Door het starten van een animatie stelde Jacob Molenaar (gangmaker van de Schoolexamenbank vmbo) de schoolexamenbank officieel in werking.

Schoolexamenbank vmbo is meer dan een digitale verzameling van toetsitems waaruit een schoolexamen samengesteld kan worden. In acht stappen leidt Schoolexamenbank vmbo docenten van PTA naar schoolexamen en alles wat daarbij hoort.

12 juni was een informatieve, maar ook informele bijeenkomst. Onder leiding van de dames van Theaterzaken maakten docenten en hun leidinggevenden kennis met de schoolexamenbank, volgden ze workshops en was er ruimte voor collegiale consultatie. De presentaties die gebruikt zijn staan op de website.
Na de zomervakantie geven we mensen die 12 juni niet aanwezig konden zijn de kans kennis te maken met Schoolexamenbank vmbo tijdens drie voorlichtingsbijeenkomsten.

Gratis proefaccount
Tot 1 oktober kunt u met een gratis proefaccount kennis maken met de schoolexamenbank (met uitzondering van het profiel groen), daarna moet voor gebruik ervan betaald worden. Hoe hoog dat bedrag is wordt uiterlijk september 2017 bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie op www.schoolexamenbankvmbo.nl. Via de site kunt u een proefaccount aanvragen.

Animatie Schoolexamenbank

<< Terug naar overzicht