22
03
2018

VMBO Examenfestival: met voorlichting over CSPE’s

De tweede bijeenkomst met voorlichting over de CSPE’s 2018 vindt plaats op donderdag 22 maart 2018 bij Regardz/WTC in Arnhem en duurt van 10.00 tot 16.00 uur. De organisatie ligt in handen van CvTE, Cito en de projectleiding ‘Nieuw vmbo’. De kosten bedragen € 25,- per deelnemer.

Thema’s

Nadruk zal deze keer liggen op het beoordelen van het CSPE en natuurlijk is er ruimte om al uw vragen te stellen. Per profiel worden er in drie rondes bijeenkomsten gehouden. De voorlichting maakt deel uit van het VMBO Examenfestival.  Naast de CSPE-voorlichtingsbijeenkomsten zijn er workshops over het maken van PTA’s, goed toetsen van de keuzevakken, beoordelen van praktijkexamens en natuurlijk de Schoolexamenbank vmbo.

Aan het programma van deze dag wordt nog hard gewerkt, maar u kunt zich al wel vast inschrijven voor het VMBO Examenfestival. Geef nu al aan van welk profiel u de CSPE-voorlichting wilt bijwonen. Op 22 maart maakt u een keuze uit het overige aanbod van workshops.

Inschrijven

Maak alvast uw keuze voor de CSPE-voorlichting en schrijf in voor het VMBO Examenfestival.

De inschrijving sluit op 5 maart.
Ongeveer één week voor de bijeenkomst ontvangt u een bevestiging van uw deelname met de ronde waarin u bent ingedeeld voor de CSPE workshop (ochtend of middag). Dan is ook het workshopprogramma bekend waar u op 22 maart uit kunt kiezen.

<< Terug naar overzicht