18
09
2019

Informatiebijeenkomst Klankbordgroep Schoolleiders nieuwe leerweg

In het kader van het programma ‘Sterk beroepsonderwijs’ wordt er gewerkt aan de vormgeving van een nieuwe leerweg waarin de huidige gemengde en theoretische leerweg samengaan. In de nieuwe leerweg volgen alle leerlingen een praktijkgerichte component, die tot doel heeft hen optimaal voor te bereiden op een vervolgopleiding op mbo of havo.

Structureel meedenken

Wilt u structureel meedenken over de vormgeving van de nieuwe leerweg en OCW adviseren over zowel de samenvoeging van GL en TL als de invulling van de praktijkgerichte component? Meldt u dan aan voor de klankbordgroep schoolleiders. De klankbordgroep zal gaan bestaan uit schoolleiders afkomstig uit vmbo, mbo en havo. Schoolleiders nemen op persoonlijke titel deel aan de klankbordgroep.

Informatiebijeenkomst

Op 18 september vindt er een informatiebijeenkomst plaats over deze klankbordgroep. Deze bijeenkomst vindt plaats in Hogeschool Domstad in Utrecht van 15.00 tot 16.30 uur. U kunt dan uw vragen over deelname aan de klankbordgroep schoolleiders stellen.

Van de bijeenkomst wordt een liveregistratie uitgezonden op YouTube. Heeft u interesse, maar kunt u niet naar Utrecht komen, dan kunt u deze registratie volgen, maar tijdens de bijeenkomst geen vragen stellen. De registratie is ook na de bijeenkomst op onze website beschikbaar. Voor de bijeenkomst van 18 september kunt u zich aanmelden. Uiterlijk 11 september ontvangt u een bevestiging voor deelname aan de bijeenkomst.

Inschrijven

<< Terug naar overzicht