Licenties

Vanaf 1 oktober 2017 kunt u een licentie afsluiten voor het gebruik van Schoolexamenbank vmbo. Een licentie houdt in dat u gebruik kunt maken van alle toetsitems en servicedocumenten van Schoolexamenbank vmbo. U kunt bij de toetsitems die voor negen profielen zijn ontwikkeld. Dit zijn alle profielen met uitzondering van Groen.

Licentiekosten

Door gebrek aan middelen ligt de ontwikkeling van nieuwe schoolexamenvragen per 1 augustus 2018 voorlopig stil. Scholen kunnen echter wel gewoon van de bank gebruik blijven maken. De licentie is voor het schooljaar 2018-2019 gratis. De verwachting is dat de Schoolexamenbank vmbo op een later moment weer wordt doorontwikkeld. Een licentie voor uw school vraagt u aan met onderstaande Verklaring van deelname.

Verklaring van deelname

U vraagt een licentie aan door de verklaring van deelname van de website te downloaden, deze in te vullen en te mailen naar schoolexamenbank@platformsvmbo.nl of te sturen naar Postbus 59, 7630 AB Ootmarsum. Zodra uw aanmelding is ontvangen, ontvangt u inloggegevens voor de docenten van uw school.

Proefaccount

Om kennis te maken met de Schoolexamenbank vmbo en de mogelijkheden die de bank u biedt, kunt u een gratis proefaccount aanvragen waarmee u twee weken lang de bank kunt verkennen. Dit account kunt u aanvragen via: schoolexamenbank@platformsvmbo.nl. Vermeld duidelijk op welke school u werkt en doe de aanvraag met uw e-mailaccount van school.

Groen

Op dit moment bevat Schoolexamenbank vmbo geen toetsitems voor het profiel Groen. Groen heeft een eigen schoolexamenbank die deel uit maakt van de Groene Norm. AOC’s die gebruik willen maken van toetsitems voor keuzevakken anders dan groen kunnen een licentie aanvragen voor Schoolexamenbank vmbo.