Voorlichtingsbrochure ‘op maat’

Hier kunt u een brochure bestellen die past bij uw school. Naast algemene teksten, waarin het nieuwe vmbo wordt uitgelegd aan leerlingen (en hun ouders) van groep 8/klas 1 en 2, kunt u in deze brochure uw eigen teksten plaatsen: wat voor een school zijn wij, welke keuzevakken bieden wij aan enz. Daarnaast kunt u uw brochure voorzien van uw eigen logo en NAW-gegevens en geeft de brochure alleen uitleg over de profielen die u als school aanbiedt.

De brochure wordt ‘automatisch’ samengesteld en op maat gedrukt in een door u aangegeven oplage.

Kosten

Hoe hoger de oplage, hoe voordeliger de brochure. U betaalt tussen € 157,91 voor 100 stuks (1 profiel) en € 957,11 voor 7000 stuks (9 profielen). Na bestelling en betaling ontvangt u de brochures binnen ongeveer een week. Daarnaast ontvangt u een PDF van uw brochure voor op uw website via het e-mailadres dat u invult.

Klik hier om te bestellen

 

SPIRIT4YOU

Spirit4you werkt vanuit een samenwerkingsverband tussen vo- en mbo-scholen, ROC’s (Regionale Opleidingscentra) en gemeenten in regio Haaglanden. Spirit4you probeert voortijdig schooluitval terug te dringen en de doorstroom van vmbo naar mbo en arbeidsmarkt te bevorderen.

Spirit4you heeft een voorlichtingsfilmpje gemaakt over kiezen in het vmbo om leerlingen te helpen bij het kiezen: